Over ons

Eola is een zelfstandige groepspraktijk met meer dan 10 jaar ervaring. We willen de zorgpartner zijn van al onze klanten, op elk moment van hun leven.

team eola thuisverpleging
verpleging aan huis

Ons team staat voor je klaar.

Wij bieden hulp op maat in uw eigen vertrouwde comfortabele omgeving en zijn actief in de regio’s Laken, Jette, Strombeek-Bever ( Grimbergen), Neder-Over-Heembeek en Koningslo (Vilvoorde).

Per regio werken wij met een aantal vaste verpleegkundigen zo wordt u steeds verzorgd door een klein team van verpleegkundigen die afwisselend bij u langskomen.

Ons team van 10 tweetalige zorgverleners bestaat uitsluitend uit geconventioneerde verpleegkundigen en zorgkundigen. Dit betekent dat wij werken aan de officiële RIZIV tarieven met derde betalingssysteem en dit voor alle mutualiteiten.

vicky vansteenkiste

Ik ben coördinator van de praktijk en heb al meer dan 20 jaar ervaring als verpleegkundige, waarvan 12 jaar in het ziekenhuis en 11 jaar in de thuisverpleging. Van jongs af aan ben ik gebeten door de microbe om mensen te helpen. Het op een juiste manier helpen van mensen geeft me ontzettend veel energie. Energie die ervoor zorgt dat ik elke dag met plezier mijn werk kan doen en die me continue motiveert en inspireert om het nog beter te doen. Als mijn cliënten en collega’s tevreden zijn dan ben ik gelukkig.

20j +
12j +
Verpleegkundige
Werkervaring in ziekenhuis
11j +
Thuisverpleging
Referentie verpleegkundige wondzorg

Ons team

Sonia Martin

Specialisatie

John McClain

Specialisatie

James McCallister

Specialisatie

Laura Spicer

Specialisatie

Scott Henderson

Specialisatie

Tamara Clayton

Specialisatie